Annons:
Etikettandar
Läst 5320 ggr
Twinflamewolf
12/11/13, 7:34 AM

Andlig Utveckling

Har länge nu sett på många håll både i verkliga livet och via internet hur många anser att man ska begränsa sig inom det andliga.Att man inte ska ta till sig allt eller ta sina upplevelser på fullaste allvar utan ifråga sätta allt.

För mig betyder det att begränsa sin egen ande,att inte låta sig utvecklas fullt ut.Ibland hör man orden fanatism men det rör sig ju inte om det utan en ren andlig utveckling där man borde våga släppa sin ande helt fri,följa flödet och ta in all kunskap och visdom som kommer till oss.

Människan är ju funtad så med mångt och mycket,att man ska begränsa så mycket för oj vad ska folk tro.Men när det handlar om andlighet oavsett vilken tro vi må tillhöra så ser jag det som en väldigt negativ utveckling om man begränsar den visdom och dom upplevelser andligheten faktiskt medför.

Många är vi som ser andra sidans invånare lika tydligt som vi ser dom fysiska människorna och många är vi som hör dom lika tydligt med röst som en fysisk person så varför begränsa något så värdefullt som ren underbar andlig kontakt och kunskap från dom som redan gått över och verkligen vet hur himlen är,fungerar och ser ut.

Vi är också många som fullt medvetet besöker himlen eller andra sidan som jag mest kallar den,många är vi som tom mött andra astralt och jag hade vid ett tillfälle en forum medlem hemma en tidig morgon som aldrig någonsin vart hem till mig men nu dök hon upp den astrala vägen.

Var lite tveksam om jag skulle ta upp det besöket med henne men det gjorde jag och hon kunde beskriva mitt hem i detalj ett hem hon varken då eller nu efteråt besökt mer än den astrala visiten hon gjorde den tidiga morgonen.

Andlig utveckling handlar ju om att våga ta in,våga se,våga vara i inte att begränsa sin egen ande.

Ofta ser vi funderingar som hur man kommunicerar med sina guider,enkelt vi har alltid kommunicerat med dom men begränsar oss själva och på så vis missar så ofantligt mycket som just guiderna har att ge och dela med sig av.

Senast igår pratade jag med en bekant som så innerligt gärna vill ha kontakten med sin guide,jag försökte få henne att förstå att den redan finns där men du måste våga släppa in guiden helt i ditt hjärta och inte begränsa tillgången till dina tankar och liv då bygger man upp en stark relation till sin guide för även där begränsar vi,vi släpper inte helt igenom och då blir det svårt att lita på det som dom vill förmedla.

Andlig utveckling handlar om att våga släppa alla blockeringar och bara öppna hela sitt hjärtchakra till den underbara visdom som finns att tillgå där ute,det är en källa som aldrig sinar ut och att våga lyssna och se det som kommer i vår andliga väg inte vifta bort med orden oj jag inbillar mig osv för sånt gör bara att anden begränsas och anden är van att vara fri och blir hämmad av vårt fysiska tänk som gärna hindrar vår andliga resa och utveckling.

Det är ingen lätt uppgift att släppa den kontrollen och andra vill så gärna tala om för oss men vi måste lita på det vi ser och hör själva för dom upplevelserna och tillfällena är vi dom enda som är på plats och verkligen ser hör och vet att det sker just här och nu.

För att utvecklas så mycket som möjligt,släpp blockeringar och släpp allt vad andra vill säga och begränsa dig till.Lev i anden och låt hjärtchakrat vara öppet för alla underbara andliga möjligheter som bjuds av vårt underbara universum,universum är gränslöst men vi i fysisk form är van att redan från barndomen begränsas men vi kan frigöra vår ande och låta den leva helt fritt och bara fyllas med den kunskap och visdom som aldrig någonsin kan ta slut ❤️

Annons:
Moonwing
12/11/13, 6:39 PM
#1

"Andlig utveckling handlar ju om att våga ta in,våga se,våga vara i inte att begränsa sin egen ande."

Oj, vad bra formulerat!😎..-våga utmana sina rädslor..mao..😉

"Inom en människa av ljus, finns det ljus...När hon inte lyser, råder mörker."             (Evangelium enligt Thomas, 24)

  / Wingen

TezzD
12/11/13, 9:16 PM
#2

Tack Wolf! 😉🌺

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

J-Artur-K
12/12/13, 6:51 AM
#3

Bra skrivet tackar 🙂

Ny dag nya möjligheter

[Mellma]
12/12/13, 1:47 PM
#4

Mycket bra skrivet 🙂

[Lindyhop]1
1/11/14, 6:55 AM
#5

Instämmer! Mycket bra skrivet.

[Bettanbop]
1/11/14, 10:07 PM
#6

T- Wolf 👍 🤗

Annons:
Twinflamewolf
1/13/14, 1:47 PM
#7

Tack själva fina ni 🌺

Svenne123
1/23/14, 6:53 PM
#8

Så man ska släppa in sin "guide" i ens kropp, är det det du menar?

Twinflamewolf
1/23/14, 6:57 PM
#9

Svenne123 nu igen 😂

kulanturbo
1/23/14, 7:31 PM
#10

Bra skrivet. Min mamma kunde beskriva flera saker vi gjort. Helt utan någon sagt något veckorna innan hon dog. Förr när hon var frisk så vad jag vet hade hon inte den förmågan. Eller så hade hon men sa inget.

Svenne123
1/23/14, 8:13 PM
#11

#9: jag är allvarlig. varför vill du att andra ska ha in sina guider i sina kroppar?

[Lindyhop]1
1/23/14, 8:32 PM
#12

Tror att du har missuppfattat en aning.

J-Artur-K
1/23/14, 8:42 PM
#13

#11 Du har missuppfattat vad hon menar. Man har alltid kontrollen över sin kropp. Men man kan känna av andra sidan i sin kropp om man vill. Som exempel så kan en person med andliga förmågor och har kunskaper för det om den personen har kontakt med Jesus. Så kan den personen känna av Jesus i sin kropp. Om Jesus själv är med på det. På det sättet blir informationen mellan den andliga personen och Jesus mer klar information och starkare information. Det är inte att en ande är i kroppen. Du har missuppfattat vad hon menar tror jag. Det där sättet är ett väldigt bra sätt att få klar information. I min åsikt. Men man behöver inte prata med en. Man kan vara uppkopplad så andra kan komma o prata med en också. Blir en direkt linje kan man säga. Den man pratar med så kan man känna av den personens känslor o så. Man får mer klar information helt enkelt. Så i min åsikt så är det väldigt bra det hon skriver: )

Ny dag nya möjligheter

Annons:
Svenne123
1/23/14, 8:55 PM
#14

Man kan vara uppkopplad så andra kan komma o prata med en också. 

Tror jag vet vad du menar och det är nog snarare andarna som driver med en faktiskt. Visst, man gör som man vill men jag tycker det låter riskabelt. Jag har själv upplevt det faktiskt flera ggr och Helig ande har sagt att det inte funkar så i verkligheten. Vem vet, kanske jag hade trott åp det fortfarande annars. T.ex så gifte jag mig med en sköterska när jag låg inne på sjukan.. Fick även ut en kompis från helvetet..

kulanturbo
1/23/14, 9:03 PM
#15

Detta låter konstigt. Men kan en persons ande komma in i en. Jag är ny på detta så ber om ursäkt om det verkar snurrigt. Men iallafall min mamma dog i november. Efter det har jag blivit bla bättre i matte. Verkar konstigt. Men min personlighet har ändrats till det bättre. Även om jag nu är deprimerad och väldigt ledsen. Mamma var otroligt smart. Var läkare och gick bort rent för ung.

TezzD
1/23/14, 9:06 PM
#16

#15

Jag tror att du vaknat upp mer och att du bär med dig energier från din mor iom sorgen <3

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

J-Artur-K
1/23/14, 9:17 PM
#17

#14 Du driver med oss. Du får en Varning och om du fortsätter får du skrivförbud. Du har varit på andra forum med.

Ny dag nya möjligheter

Svenne123
1/23/14, 9:20 PM
#18

#17: ja jag har varit på andra iFokus forum. hoppas inte det är förbjudet.

Nej, jag driver inte. Däremot drev Anden med mig. Kan dra hela historierna om du vill läsa om det.

Tack för varningen. Jag samlar på såna i himmelen. ;)

J-Artur-K
1/23/14, 9:24 PM
#19

#15 Din mor kan sända information genom energier. På det sättet kan hon hjälpa dig genom matte till exempel. Du behöver inte veta om själv att hon hjälper dig. Fast om honom gör det. Så är mycket möjligt att hon kan hjälpa dig ibland: )

Ny dag nya möjligheter

maribell
1/25/14, 11:14 AM
#20

Du är så härligt bra på att förklara så man förstår ❤️

Tack för den fina texten.

Annons:
Twinflamewolf
1/25/14, 12:02 PM
#21

Tack snälla maribell och det var så lite så,bara trevligt ni vill läsa ❤️

[letter]
1/25/14, 12:58 PM
#22

🙂

[Juel70]
1/29/14, 8:57 AM
#23

#14 Håller med. Jo riskabelt är det att leka med andar och prata med döda som Jesus varnade oss för.

saradormin
3/5/15, 8:46 PM
#24

#23

Håller med om det, de döda har själva misslyckats kan man säga med sin andliga utveckling så vad kan de ge oss för hjälp.

sajtvärd  drömmar ifokus

J-Artur-K
3/8/15, 6:22 AM
#25

#24 Vad menar du med dom döda har själva misslyckas med sin andliga utveckling . Du spekulera ju nu o kan inte veta 🙏😊

Ny dag nya möjligheter

saradormin
3/8/15, 8:51 AM
#26

Oj förlåt, de är väl bara du som vet allt????

sajtvärd  drömmar ifokus

J-Artur-K
3/9/15, 9:27 AM
#27

#26 Nej var inte så jag menade var att du uttryckte det som det är så o inte som det kan vara så , Du uttryckte dig på ett sätt som det finns inget annan möjlighet så är det 🙂

Ny dag nya möjligheter

Annons:
J-Artur-K
3/9/15, 9:29 AM
#28

Är det jag menade med du kan inte veta 🙂med 100% säkerhet o det får man tänka på när man skriver 🙂 Samma med jag fast om jag är övertygad om något är det endast min åsikt 🙂

Ny dag nya möjligheter

saradormin
3/9/15, 5:26 PM
#29

Det var min åsikt också. Sen att du tolkade det så som jag skrivit att det är absolut sanning vet jag inte hur.

sajtvärd  drömmar ifokus

Upp till toppen
Annons: