Gudinna

Möte med Gudinna

2013-11-29 14:12 #0 av: J-Artur-K

Här berättar jag om mitt första möte med en Gudinna. Jag gick igenom en port till himlen och kom till en stig som lede till ett slags tempel i romerskt still. Den var gjord av sten som var lent o sand färgad. Där inne skulle jag sedan träffa min första Gudinna som jag träffat =)

I en resa var det att jag såg Porten till himlen, jag gick fram en bit o sedan öppnades porten o det var som att någon sade, Välkommen in vi har väntat på dig. Jag gick fram o såg det starka skenet när jag gick igenom porten var det ett så starkt sken att jag bara såg vit, när jag gick igenom o kom in kom jag till en stig som lede till ett slags tempel i romerskt stil. Det var gjord av sten som var lent o sand färgat. Jag kom in i byggnaden och var jätte högt i tak där. Där inne skulle jag senare träffa en som hjälper mig idag inom healing. Jag var i mitten av ett ställe där det var samma sten material som utsidan lent vackert sand färgad sten. Det var trappor till vänster om mig höger om mig , framför mig, o troligen bakom mig med, Jag gick upp för trappan framför mig och det var även högt i tak där med, o pelare av sten , längst fram satt en ung vacker kvinna på en stol som var gjord av guld, som en stol för drottningar, o hon hade rött ,brunt, svart hår, en liten guldtiara på huvudet som det var en ädelsten i mitten på som var röd, i en handen hade hon en stav av guld, o man bara förstod att det har måste vara en gudinna, o det var det , en gudinna som är född ur ljuset o kan sända ljuset ifrån stjärnorna om jag har förstått rätt. 


Detta är första gången jag träffa en Gudinna Glad

Har ni träffat en Gudinna får ni gärna dela med er av eran upplevelse av det Glad

Artikel källa : http://www.artursmedialasida.se/198733664

Bild : Copyright information: © Gordana Sermek - Fotolia.com


Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-11-29 14:44 #1 av: Twinflamewolf

Härligt möte Artur och Gudinnorna har ju en sån enorm kraft på alla vis.Många har möten med dom och har massor av underbar kunskap efter dessa möten att dela med sig av.

Härligt Cool


Anmäl
2013-11-30 11:47 #2 av: J-Artur-K

Ja Gudinnor o Gudar har ju enorm kraft på alla vis som du säger. Beroende på vad det är för Gudinna o Gud så har dom olika specialiteter så att säga. Kan ge en stor kunskap om man tar emot den av dom Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-11-30 18:01 #3 av: yamher


De e speciella på alla sätt o vis. På gott o på ont... *ler*

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-12-01 13:02 #4 av: ALPHIRA

yamher! Är nyfiken. "På gott och ont", säger du...

Anmäl
2013-12-04 21:14 #5 av: yamher


kanske för att vi har en allmän uppfattning om deras perfektion betyder inte att de inte har sida dåliga sidor. Gud kan vara hur bra som helst men garanterat har han egenskaper som han kanske själv är mindre stolt över, några som vi som själar inte gillar eller liknande.

Egenskaper, intressen eller behov som vi kanske skulle finna stötande... Vem vet? Tvivlar på att de alla är helgon, och det lilla jag har sett av andra sidan så har jag hittat eller sett flera saker som får mig att lyfta på ögonbrynen.

Om änglar o ärkeänglar lyder blint - vilket vi kanske skulle kunna beskriva som en allmänuppfattning kan vara både positivt och negativt. Vilket skulle kunna innebära att om de får order om att förinta en del existens så skulle de blint följa den... (bara som ett dumt ex).

Jag vet att jag gillar att uttrycka det jag menar med exp från film eller litteratur (för att jag tycker att de sätter fingret på det jag menar). Det finns gott om ex på detta i filmindustrin. Legion tex som handlar om att Gud tröttnar på mänskligheten och det barn som är satt till världen som en ny "Messias" skulle dödas, och det är ärkeängel Mikael (med andra ää) som får den uppgiften. Men han vägrar för han anser att det fortfarande finns hopp om förbättring. Gabriel är mer inne på att blint lyda det Gud gav order om. Mikael offrade sitt för det han trodde på. (sedan slut klämmen med att ge vad Gud behöver och inte vad han bad om).

Lite omvänt så skulle Abraham offra sin son till Gud som bevis (vilket i verkligheten snarare handlade om att Abraham trodde att han måste bevisa sin lojalitet genom att offra sin son).

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-12-05 00:18 #6 av: ALPHIRA

Tack yamher. Tänker bara att enligt Bibeln så ångrade Gud att han skapat människan.  Då måste han ha tänkt fel någonstans... Undrar om Han har försökt eller försöker rätta till sitt misstag på någon punkt...

Det finns så bra citat i en bok där barn berättar om Gud: "Han skördar som han sår".

Anmäl
2013-12-05 00:23 #7 av: ALPHIRA

Annars så tack för den här tråden om gudinnor!

Tidigare har jag aldrig tänkt eller trott på dom men in dagsläget gör jag det.

Och det är dels tack vare denna tråd (eller något annat som Artur skrivit)men kanske mest att det också hänt något för mig erfarenhetsmässigt.

Anmäl
2013-12-05 07:46 #8 av: yamher


vem säger att han skapade människan då?

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-12-05 10:30 #9 av: ALPHIRA

"Folk på stan", säger så, ha-ha.

Han som skrev första Moseboken...


 

Anmäl
2013-12-05 11:06 #10 av: yamher

mmm

Men om människan med allt annat liv som själar kan komma ner i snarare är en vad årtusenden av evolution har kommit framtill att vara den som passar bäst för själen, så är det kanske snarare själen Gud har skapat och skäms för?

Och människan har aldrig någonsin bevisat att vara ypperligt duktiga på att förvanska eller missförstå vad andra sidan talar om för dem?

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-12-06 00:17 #11 av: ALPHIRA

Tack yamher! Hjärta Mycket tankeväckande!!!

Men är det inte rättvist att vi återgår till Arturs tema här och pratar om GUDINNOR istället...

Jag själv försöker locka anden falla på så att jag kan ta upp detta med Gud och människoskapandet i sin egen tråd.

Har nyss läst ett antal sidor GT från första början men får börja om från början igen eftersom jag fick en ny infallsvinkel pga yamhers kommentar. 

Anmäl
2013-12-06 18:01 #12 av: J-Artur-K

Är ju många Gudar o Gudinnor som var otrogna med så helt perfekta var dom inte. Som exempel Zeus och Afrodite Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.