OT

God Morgon 21 Mars

2014-03-21 06:29 #0 av: Twinflamewolf

God Morgon på er !

Hejaligen här har vindarna vint på under natten så en av takpannorna har lossnat och åkt ner så det blir vackert upp på taket och lägga dit den där så det inte regnar in på vinden.Den höll märkligt nog med tanke på hur högt hus jag har Förskräcktänglavakt för takpannor kanske SkämtarSkrattar

Igår skottade jag 2½ decimeter snö och idag har nästan allt försvunnit,ingen ordning alls på våren inte än då i alla fall.Blåser gör det fortfarande men har lugnat ner sig lite.Blött och trist så nu behövs lie värme som torkar upp för nu är det allt bra skitigt där ute.

Fredag och ledigt för dom flesta.

Ha en underbar dag och en skön härlig Helg på er Blomma


Anmäl
2014-03-21 06:50 #1 av: Farwuq

God morgon.

Glad

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2014-03-21 15:24 #2 av: J-Artur-K

God morgon Glad Är i stan nu på biblan. (har skikat in min dator för lagning nu) Ska träffa en vän o imorgon träffa andra vänner för festligheter. (Var ett tag sedan jag träffa dom , dom flesta av oss har gått på samma gymnasium) Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.