Porten till himlen

Bygga Himlen På Jorden

2015-08-02 20:58 #0 av: [Hukanson]

En stor förändring skedde i Amerika vid sekelskiftet för Den Reorganiserade Kyrkan av Jesu Kristi Helgon . Den förklarade att nu handlade det om att sluta tro på något som skall komma utan att börja bygga upp något med det vi är och kan vara! Kyrkan bytte namn till Christ Community och gick ut på webben med sin mission att levandegöra Kristus i våra vardagsliv. De har nu medlemmar i 60 nationer som tror på att leva himlen på jorden helhjärtat varje dag!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2015-08-02 21:20 #1 av: [Hukanson]

Kolla in deras websidor om du tror på det berättigade att intressera dig för att leva Kristusmedvetande på Tjugohundratalet.
http://communityofchrist.net
http://cofchrist.org

Oneness can not be divided.

Anmäl
2015-11-25 15:16 #2 av: [Hukanson]

Redan före Jehoshua ben Youssefs tid ville man bygga ett himmelrike på jorden närmare bestämt i Grekland där Olympens gudar verkade med De Fria medborgarna i staten. De som hade rösträtt. Alla andra var bara medlemmar i de frias hushåll eller bönder uti naturen eller hantverkare med viss status i samhället. Till exempel målare som redan då gjorde underbara målningar, ja bättre än många gör idag!

http://greenlifes.net/discovery/1021-2200-year-old-stunning-mosaics-discovered-in-ancient-greek-city.html

Oneness can not be divided.

Anmäl
2015-12-12 17:28 #3 av: K.R.J.T

man bygger sitt eget himmelrike pa jorden, ar du en snall manniska far du det bra pa jorden, ar du en elak manniska far du ett helvete pa jorden.

ja vi alla gor vara val ifall vi ska vara snalla eller elaka.

Religioner ar ofta vinklande och fel, men det finns bra saker i alla religioner att hamta , men ingen religion har helt ratt, utan alla har lite fel och lite ratt i sig.

Men sjalv ska ga sin egna vag har i livet Glad

Anmäl
2016-04-12 09:26 #4 av: [Hukanson]

KRJT håller med dig. De allra flesta av oss vill ha ett gott liv för oss själva och de vi har omkring oss i familjen, på jobbet och fritiden. Vi kan göra en skillnad genom att medvetet vilja välja det goda, det bästa för alla. Det brukar kallas kärlek. Glädje och gemenskap. Lycka. Det går att skapa, bygga dag för dag.
En familj som trivs tillsammans. En arbetsplats där det är kul att jobba och där man utvecklas och lär sig något. En fritid med nya spännande utmaningar för glädje och gemenskap. Vi har vår tid...den är knapp...varje dag är unik och kommer aldrig tillbaka typ. Vill vi bygga ett himmelrike för samhället bör vi välja det för oss själva här och nu. Men det borde inte innebära att vi separerar oss från de olyckliga, vi sitter alla i samma båt och det vi gör för de lidande har vi också gjort för oss själva.

Att välja glädje för sig själv varje dag är att bygga himlen. Gud är kärlek. Lycka och glädje är för människan som upplever att livet är kärleksfullt.

Vi ska inte vara negativa motståndare till religioner. Vi ska bejaka friheten att leva som Guds Barn hur vi vill i framtidens samhälle av större gemenskap, jämlikhet och frihetliga omtanke. De gör så gott de kan för sin tro på profeter och uppenbarare. De tror på en värld dit vi alla kommer efter tiden på köttets jord. Den andliga världen kallas himmelen och den är av andlig substans för våra andesubstanskroppar. Dessa har vi i oss hele tiden. Dessa kroppar tas omhand av det vi kallar Gud i andevärlden dvs Himlen. Där finns änglamakter och krafter. Där finns andligt ljus, lycksalighet och kärlek. Evig frid och intelligens. Religionen vårdar den tron medans politiker och vetenskapsmän tror på vår jordiska tillvaro och försöker göra den så bra som möjligt.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-07-24 09:24 #5 av: Ser0tonin

Bara ytterligare ett av alla villoläror som det står om i Bibeln.

Anmäl
2016-07-24 10:39 #6 av: [Hukanson]

...och det finns ondska av två slag...onda gärningar och tystnadens uteblivna goda gärningar...

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-07-24 15:09 #7 av: Ser0tonin

Om man vill förenkla det så visst. Men förstår inte riktigt kopplingen. Menar du att det är bättre att predika och leda Herrens flock vilse, än att inte predika alls?

Anmäl
2016-07-24 20:05 #8 av: [Hukanson]

Präster predikade för församlingen inför den dom som skulle komma, inför Jesu andra ankomst och den stora dagens himmelska eld. Hur tycker du att svenskar ska fortsätta med det?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-07-24 20:26 #9 av: Ser0tonin

Ja till en början kan man ju slå väck tanken på att skapa ett himmelrike på jorden. Den enda som kan göra det är Gud, och det är det han kommer att göra. Jag säger inte att man inte ska sträva efter att göra gott. Men att tro att man kan upprätta ett himmelrike på jorden, det är väl magstarkt. 
Ska detta himmelrike komma före eller efter vedermödorna?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.