2018-02-24 01:08 #0 av: [Hukanson]

Det är inte många som har egen upplevd insikt i himmelska andeboningar och verkligheter och de som har det verkar ha missat att denna sajten skapades av Joakim för att man skulle kunna dela med av sina upplevelser typ syner eller meditativa drömmar. Alla kommer vi ju till Himlen med dess många nivåer av existens så det vore kanske bra med litet medveten kunskap även i denna jordedalen. 

Medier borde ha mer inblick för de hjälper ofta emotionellt platsbundna avlidna att komma över till Ljuset dvs änglarna tar emot dem i högre dimensioner. De skulle kunna berätta om hur de uppfattar Himlen från sitt perspektiv. Men om man har mer ingående insikt blir man väl begravd i Uppsala Domkyrka som Emanuel Swedenborg som var en kännare av Himlen! Han hade massor av kontemplationer där han såg för sin inre syn hur Himlen såg ut och han pratade med Änglarna och de berättade i detalj hur det fungerade i Himlen. Han var verkligen en som vittnade om Fadern och Sonen - att de utgjorde centralkällorna i de två andliga världarna där Kärleken och Sanningen regerade de tre andliga världarna som han sade var en hierarki av Ljus och Kärlek både vertikalt och horisontellt och där alla människor bodde i ung samma materiella omständigheter som på jorden fast bättre, och det fanns Änglar överallt som ansvarade inför Fadern och Sonen att allt fungerade och utvecklades.

Att läsa Swedenborg kan rekommenderas för där får man väldigt stor insikt om hur man kunde få kunskap om Himlen på slutet av 1700-talet och det är inte konstigt att han blev begravd i Domkyrkan.  Men tvåhundra år har gått sedan dess och människan liksom Gud har utvecklat sina vanor sedan dess och den tekniska utvecklingen tar vi med oss till Himlen när vi går över. Om det numera finns superdatorer i Himlen så förstår man att det fungerar litet annorlunda även där nuförtiden.

Det finns en norsk ung man som heter Erik Madhus och han har gått över men han har tack vare sin mor som är läkare fått en kontakt här i samhället att berätta hur det är på sin sida. Himlen har gett honom tillåtelse att samtala med sin mor som samtidigt gör Youtube videos av samtalen. Väldigt mycket kommer fram om hur Erik uppfattar sin situation och hur himlen fungerar. Tyvärr är Dr Elisa Medhus inte alls lika noggrann andevetenskapare som Emanuel Swedenborg så det blir litet mer kändisreportageaktigt över "intervjuerna". Men rekommenderbart absolut.

Som sagt den här sajten vill vara en plats för att dela insikt om "andra sidan" men jag tycker inte att det måste vara självupplevt...vi kan diskutera det vi har läst, hört och sett även i andra hand. Att referera videos och böcker kan vara mycket betydelsefullt för andras förståelse och en god övning för oss själva. Men vi bör ju tro på dess sanningshalt själva. Här är vi "seriösa" eller hur. ..Kvalitet.

Vi är ju alla på olika nivåer av intresse och kunskap om himmelska ting och verkligheter men vi kan dela ett sunt och genuint intresse för andevärlden som vi alla kommer till och får leva i - kanske i evighet. Vad tycks om det - hur får man insikt i Himmelen?