Etikettgudinna
Läst 4951 ggr
J-Artur-K
2013-11-29, 14:12

Möte med Gudinna

I en resa var det att jag såg Porten till himlen, jag gick fram en bit o sedan öppnades porten o det var som att någon sade, Välkommen in vi har väntat på dig. Jag gick fram o såg det starka skenet när jag gick igenom porten var det ett så starkt sken att jag bara såg vit, när jag gick igenom o kom in kom jag till en stig som lede till ett slags tempel i romerskt stil. Det var gjord av sten som var lent o sand färgat. Jag kom in i byggnaden och var jätte högt i tak där. Där inne skulle jag senare träffa en som hjälper mig idag inom healing. Jag var i mitten av ett ställe där det var samma sten material som utsidan lent vackert sand färgad sten. Det var trappor till vänster om mig höger om mig , framför mig, o troligen bakom mig med, Jag gick upp för trappan framför mig och det var även högt i tak där med, o pelare av sten , längst fram satt en ung vacker kvinna på en stol som var gjord av guld, som en stol för drottningar, o hon hade rött ,brunt, svart hår, en liten guldtiara på huvudet som det var en ädelsten i mitten på som var röd, i en handen hade hon en stav av guld, o man bara förstod att det har måste vara en gudinna, o det var det , en gudinna som är född ur ljuset o kan sända ljuset ifrån stjärnorna om jag har förstått rätt. 

Detta är första gången jag träffa en Gudinna Glad

Har ni träffat en Gudinna får ni gärna dela med er av eran upplevelse av det 🙂

Artikel källa : http://www.artursmedialasida.se/198733664

Bild : Copyright information: © Gordana Sermek - Fotolia.com

Ny dag nya möjligheter

Twinflamewolf
2013-11-29, 14:44
#1

Härligt möte Artur och Gudinnorna har ju en sån enorm kraft på alla vis.Många har möten med dom och har massor av underbar kunskap efter dessa möten att dela med sig av.

Härligt 😎

J-Artur-K
2013-11-30, 11:47
#2

Ja Gudinnor o Gudar har ju enorm kraft på alla vis som du säger. Beroende på vad det är för Gudinna o Gud så har dom olika specialiteter så att säga. Kan ge en stor kunskap om man tar emot den av dom 🙂

Ny dag nya möjligheter

yamher
2013-11-30, 18:01
#3

De e speciella på alla sätt o vis. På gott o på ont… *ler*

Alis volat propriis Oskyldig

ALPHIRA
2013-12-01, 13:02
#4

yamher! Är nyfiken. "På gott och ont", säger du…

yamher
2013-12-04, 21:14
#5

kanske för att vi har en allmän uppfattning om deras perfektion betyder inte att de inte har sida dåliga sidor. Gud kan vara hur bra som helst men garanterat har han egenskaper som han kanske själv är mindre stolt över, några som vi som själar inte gillar eller liknande.

Egenskaper, intressen eller behov som vi kanske skulle finna stötande… Vem vet? Tvivlar på att de alla är helgon, och det lilla jag har sett av andra sidan så har jag hittat eller sett flera saker som får mig att lyfta på ögonbrynen.

Om änglar o ärkeänglar lyder blint - vilket vi kanske skulle kunna beskriva som en allmänuppfattning kan vara både positivt och negativt. Vilket skulle kunna innebära att om de får order om att förinta en del existens så skulle de blint följa den… (bara som ett dumt ex).

Jag vet att jag gillar att uttrycka det jag menar med exp från film eller litteratur (för att jag tycker att de sätter fingret på det jag menar). Det finns gott om ex på detta i filmindustrin. Legion tex som handlar om att Gud tröttnar på mänskligheten och det barn som är satt till världen som en ny "Messias" skulle dödas, och det är ärkeängel Mikael (med andra ää) som får den uppgiften. Men han vägrar för han anser att det fortfarande finns hopp om förbättring. Gabriel är mer inne på att blint lyda det Gud gav order om. Mikael offrade sitt för det han trodde på. (sedan slut klämmen med att ge vad Gud behöver och inte vad han bad om).

Lite omvänt så skulle Abraham offra sin son till Gud som bevis (vilket i verkligheten snarare handlade om att Abraham trodde att han måste bevisa sin lojalitet genom att offra sin son).

Alis volat propriis Oskyldig

ALPHIRA
2013-12-05, 00:18
#6

Tack yamher. Tänker bara att enligt Bibeln så ångrade Gud att han skapat människan.  Då måste han ha tänkt fel någonstans… Undrar om Han har försökt eller försöker rätta till sitt misstag på någon punkt…

Det finns så bra citat i en bok där barn berättar om Gud: "Han skördar som han sår".

ALPHIRA
2013-12-05, 00:23
#7

Annars så tack för den här tråden om gudinnor!

Tidigare har jag aldrig tänkt eller trott på dom men in dagsläget gör jag det.

Och det är dels tack vare denna tråd (eller något annat som Artur skrivit)men kanske mest att det också hänt något för mig erfarenhetsmässigt.

yamher
2013-12-05, 07:46
#8

vem säger att han skapade människan då?

Alis volat propriis Oskyldig

ALPHIRA
2013-12-05, 10:30
#9

"Folk på stan", säger så, ha-ha.

Han som skrev första Moseboken…

yamher
2013-12-05, 11:06
#10

mmm

Men om människan med allt annat liv som själar kan komma ner i snarare är en vad årtusenden av evolution har kommit framtill att vara den som passar bäst för själen, så är det kanske snarare själen Gud har skapat och skäms för?

Och människan har aldrig någonsin bevisat att vara ypperligt duktiga på att förvanska eller missförstå vad andra sidan talar om för dem?

Alis volat propriis Oskyldig

ALPHIRA
2013-12-06, 00:17
#11

Tack yamher! ❤️ Mycket tankeväckande!!!

Men är det inte rättvist att vi återgår till Arturs tema här och pratar om GUDINNOR istället…

Jag själv försöker locka anden falla på så att jag kan ta upp detta med Gud och människoskapandet i sin egen tråd.

Har nyss läst ett antal sidor GT från första början men får börja om från början igen eftersom jag fick en ny infallsvinkel pga yamhers kommentar.

J-Artur-K
2013-12-06, 18:01
#12

Är ju många Gudar o Gudinnor som var otrogna med så helt perfekta var dom inte. Som exempel Zeus och Afrodite 🙂

Ny dag nya möjligheter

J-Artur-K
2013-12-06, 18:18
#13

Jag har träffat Gudinnan afrodite  kärlekens, sexualitetens och skönhetens gudinna i den grekiska mytologin (wikipedia) 

Jag kan säga att jag är inte förvånad över att hon hade älskare. Hon var rätt närgången. Jag har träffat henne två gånger. Första gången gick hon fram och krama mig och kysste en. Jag tänkte jocke nu inbillar du dig så här gör inte en gudinna sedan klädde hon av sig och gick ner naken i en vatten bassäng. Jag tänkte vem är det här egentligen jocke nu är du sjuk i huvudet som inbillar dig det här. Efteråt någon vecka senare tro jag det var som jag tänka på att Afrodite är ju kärlekens och sexualitetens gudinna så jag valde att ta kontakt med den gudinnan för se om det var den gudinnan som jag misstänkte då och det var det. Så jag är inte förvånad att hon hade flera älskare Glad

Ny dag nya möjligheter

Upp till toppen