Etikettandar
Läst 3633 ggr
Twinflamewolf
2014-04-28, 06:07

Andliga Flödet

Många undrar,hur kommunicera med guider och andra i andevärlden,det handlar om den rena kanal vi har och ju mer städad och ren vi håller kanalen ju mer öppnar vi upp för andra dimensioner.

Det andliga flödet inrymmer så enormt mycket,det kan handla om blockeringar som vi har som hindrar vårt flöde att få flöda fritt,som hindrar oss från att kanske göra det vi skulle vilja men inte vågar för vi har någon form av blockering som skapar oro eller rädsla inför vissa situationer.

Vi är konstant en energikanal och den här kanalen behöver vi då och då göra fri så vi öppnar upp portar till nya möjligheter och utmaningar i våra liv.

Vi kan ha blivit skrämda för något och direkt täpper den rädslan till kanalen,du kanske vill flyga eller klättra i berg men något har fått dig att rygga inför dom situationerna vilket sker ofta under hela våra liv i olika situationer vi möter på vår resa.

Vi möter hinder,vi möter andra som vill begränsa oss och här behöver vi se till att för vår egen skull hålla kanalen så ren som möjligt så flödet får flöda fritt för först då kan vi leva våra liv fullt ut om vi får bort både små och stora hinder i vår väg.

Hur man kan göra för den andliga kanalens välmående är oerhört individuellt,en del mediterar andra balanserar sina chakran.En del går ut i naturen och hämtar läkande kraft där.Andra ger och tar healing eller som mig ber min guide rena kanalerna så fort han ser dom är utsatt för en blockering.

När vi föds är den här kanalen helt fri,den är fri från fördomar och olika blockeringar men så snart barnet börjat krypa så kommer genast blockeringarna in genom att mor och far vill stoppa så barnet inte ska utsättas för någon fara.Samma sak när banret börjar gå då tar det sig för och vill upptäcka den stora vida världen och samma där mor och far kommer och beskyddar och så måste det ju vara för barn kan ju verkligen försätta sig i situationer som kan skada dom på olika vis men min poäng är att redan vid dom första krypande stegen skapas blockeringar.

Sen följer detta oss hela livet,nån vill alltid begränsa eller säga så där kan du väl inte göra vad ska folk tro.Den där klänningen kan du väl ändå inte gå ut i osv osv och allt eftersom byggs den ena blockeringen upp efter den andra.

Dessa blockeringar och andliga flödet är något vi får jobba med under hela vårt liv och det går att komma förbi väldigt mycket om man bara vågar ta steget och hoppa,att våga lita på sina guider och andra sidan att allt som sker i våra liv har en mening både positivt och negativt.För oavsett det är negativt eller posisitvt så växer vi alltid starkare ur olika motgångar än vi gick i.

Att våga vara i flödet,att våga vara här och nu,att våga släppa på kontrollen det är ingen lätt uppgift men väl man gör så öppnas enormt många dörrar till en värld man inte trodde fanns.

Jag har en person i min närhet som gärna sätter käppar i hjulen för mina planer men inte av elakhet utan omtanke men den omtanken kan i sin tur bli kvävande och jag får lära mig varje gång att följa dom steg jag valt och inte lyssna till en annan person.Följa och göra det som för mig känns rätt för annars stoppar jag mitt eget andliga flöde och lever inte mitt liv utan en annan människas önskan om hur jag ska göra och inte göra.

Även om en person av omtanke säger ditten och datten så ligger alltid valet hos oss själva och ansvaret att vi ska få må bra,att vi själva ska få ut så mycket vi vill av livet.

Flödet inrymmer så enormt mycket och kan vi öppna upp oss för nya möjligheter,nya utmaningar så bjuds och öppnas dörrar till så mycket fantastiskt att få ta del och kunskap av.Erfarenheter stora som små men vi måste våga hoppa,vi måste hålla kanalen ren och inte låta oss blockeras av vad andra tycker eller lärt oss under vår uppväxt.

Det här får vi ofta traggla med men man upptäcker att varje gång man klivit över det där hindret så växer man i anden och själen och vill sen bara ta för sig mer och mer av livet.

Våga vara Du,våga känna och tycka som du gör inifrån och ut.Din egen sanna essens är så oerhört viktigt för ett liv i harmoni och att få ut så mycket som möjligt av din jordiska resa.Vi är här för att lära både av misstag och dom gånger allt flyter på,vi är här för att växa och erfara men tyvärr möter vi guppen som täpper till vårt andliga flöde men väl över guppen så känner vi i hela vår ande och kropp hur vi kan leva ut våra liv till det absolut fullaste och berikande som finns.

Flödet är helt enkelt det som gör att vi vågar,att vi får kunskap,erfarenhet,att vi kan vara oss själva oavsett vad andra vill pådyvla oss att tro.

Har vi en öppen ren kanal så får vi så ofantligt mycket tillbaka både av oss själva och andra för det blir som ett ljus som lyser i mörker,är vi glada och lyckliga speglar det av sig och blir som ringar på vatten men blockerar vi så följer det negativa oss och vi sprider det istället.

Alla kan det vet jag,jag kunde och brottades bara häromdagen med en som ville stoppa mit flöde men där satte jag stopp och kommer att fullfölja det jag vet är rätt för mig.

Var dig själv och låt ditt flöde visa dig vägen till ett fantastiskt berikande liv Hjärta

Zamizen
2014-04-28, 18:16
#1

🙂🌺 bra skrivet

Öppenhet kommer inte genom att göra motstånd mot våra rädslor, utan genom att lära känna dem väl.

Twinflamewolf
2014-04-30, 19:16
#2

Tack Zamizen 🙂

Wideaware
2014-07-16, 22:12
#3

Fint skrivet.

yamher
2014-07-17, 09:43
#4

👍

Alis volat propriis Oskyldig

Upp till toppen